Det sparket malarias rumpe og det er klart for en Coronavirus-kamp: klorokin

Hva er klorokin og hvordan behandler det malaria

Kjøpe Chloroquine Forum

Det kan behandle og forhindre malaria . Det kan også behandle ekstra intestinal amebiasis, en leverinfeksjon. Klorokin er et medisin mot malaria som virker ved å forstyrre veksten av parasitter i de røde blodcellene i menneskekroppen. Parasitter som forårsaker malaria, kommer vanligvis inn i kroppen gjennom en myggbit. Malaria er vanlig i områder som Afrika, Sør-Amerika og Sør-Asia. Malariaparasitter kan komme inn i kroppen gjennom disse myggstikkene, og leve i kroppsvev som røde blodlegemer eller leveren. For å forhindre malaria, ta klorokin en gang i uken samme dag hver uke, eller som legen har instruert. Start denne medisinen vanligvis 1 til 2 uker før du går inn uker etter at du har forlatt området, eller som anvist av legen din. Både voksne og barn bør ta en dose klorokin per uke fra og med minst 1 uke før de reiser til området der malariaoverføring forekommer .

Dosering

De bør ta en dose per uke mens de er der, og i 4 sammenhengende uker etter at de har dratt. Bivirkninger fra klorokinfosfat kan forekomme inkluderer hodepine, tap av matlyst, diaré, urolig mage, magesmerter, hudutslett eller kløe, hårtap, humør eller mentale endringer. Dette er symptomene. Klorokin består av 7-klor-4-kinolin ved å reagere 4,7-diklorokinolin med 4-dietylamino-1-metybutylamin, som ved oppvarming til 250-270 c dekarboksyleres og danner 7-klor-4-hydroksykinolin. Kinin er et legemiddel mot malaria som er laget av Cinchona-bark. Virkningsmåten til kinin er lik klorokin. Kinin alene eller sammen med andre medisiner mot malaria brukes til å behandle malariatilfeller, spesielt hos gravide kvinner nær fødsel. Klorokin er fremdeles det valgte stoffet for følsomme malariaparasitter, selv om ACT brukes i økende grad. Klorokin brukes derfor mye for O. vivax, s. malariae og P. Klorokin merkenavn Aralen er et medisin mot malaria.

Lignende medisiner

Det ligner på hydroksyklorokin, og er nyttig ved behandling av flere former for malaria så vel som amebiasis som har spredt seg utenfor tarmene. I følge Centers for Disease Control and Prevention, anses klorokin som trygt å bruke under graviditet. Fortell legen din dersom du er gravid eller kan bli gravid mens du tar klorokin. Du må diskutere risikoen og fordelene ved å bruke dette legemidlet under graviditet. Klorokin og proguanil er tilgjengelig som reseptfritt medisin fra apoteket, slik at du ikke trenger å oppsøke lege for å få resept for å kunne kjøpe det. Det er viktig at du sørger for at det beskytter deg mot malariaparasittene som er endemiske i regionen du reiser til. Isaac Adewole, helseministeren, kunngjorde tirsdag forbudet mot klorokin og artemisinin monoterapi for behandling av malaria. Leger og sykepleiere har blitt fortalt at klorokin ikke lenger er nyttig, og at det er galt å foreskrive artemisin monoterapi.

Hvordan det fungerer

Som de fleste antimalariamidler er klorokin aktivt mot parasittens erytrocytiske stadier, andre midler er nødvendige for radikal kur av P. vivax og P. ovale infeksjoner. Hydroxychloroquine er en 4-amino-kinolin antimalarian medisinering som er mye brukt til å behandle systemisk lupus erthematosus, revmatoid artritt og relaterte inflammatoriske og dermatologiske tilstander. Det er hydroksylert versjon av klorokin, med en lignende virkningsmekanisme. Nerverceller har reseptorer som snuser ut tilstedeværelsen av dette histaminet, og utløser en kløreaksjon. Kløreaksjonene forårsaket av klorokin eller kuhage reagerer ikke på antihistaminer. Klorokin krever i USA. Klorokin er allment tilgjengelig over disk i mye av det sentralamerikanske som cloroquina eller Aralen.

Hva å forvente

Klorokinindusert kløe er rapportert hos opptil 50% av svarthudede afrikanere [15-18]. Dette skjer 6-24 timer etter administrering og varer i 4-5 dager. Kløe har blitt bemerket å være vanlig i palmer og perineal region. Sannsynligvis et av de mer utbredte medisinene mot malaria som er foreskrevet, på grunn av dets relative effektivitet og billighet, er doksycyklin en tetracyklinforbindelse avledet av oksytetracyklin. Tetracykliner var en av de tidligste gruppene av antibiotika som ble utviklet, og er fremdeles mye i mange typer infeksjoner. Andre symptomer som tåkesyn, pruritus, parestesi, søvnløshet, etc. Primaquine brukes etter at andre medisiner har drept malariaparasittene som bor inne sengeblodceller. Primaquina dreper deretter malariaparasittene som lever i andre kroppsvev.

3 thoughts on “Det sparket malarias rumpe og det er klart for en Coronavirus-kamp: klorokin

  1. Cato Kragness

    mens jeg tror vi burde forske med klorokin. Jeg tror det var ekstremt uansvarlig av president Trump å åpne munnen. Jeg foreslår bruk av dette legemidlet uten støtte fra det medisinske samfunnet. Denne typen test bør utføres av trente medisinske forskere og ikke bare folk som ønsker en rask løsning. Jeg føler at presidenten vår var ekstremt ukvalifisert til å komme med en slik uttalelse. Bør ha vært klar over konsekvensene.

  2. Amund Krag

    Klorokin er et medikament som kan bidra til å bekjempe koronaviruskrisen, men er på ingen måte en kur. Klorokin er ikke et nytt medikament, men det har vært nyttig i behandling av de inflammatoriske bivirkningene av sykdommen, men kan potensielt ha svært alvorlige bivirkninger. Klorokin bør bare tas på sykehusinnstillinger foreskrevet av lege

  3. Borge Caspersen

    Jeg tror at hvis klorokin har 0 effekt på SARS, vil det ikke lykkes for mennesker. Det virkelige navnet på COVID-19 er SARS-CoV-2, så det betyr at disse stoffene offisielt ikke vil lykkes i det hele tatt. Personlig behandler de mennesker som marsvin. Jeg er sikker på at i likhet med programvareselskapene som selger antivirus, er de ansvarlige for å lage virus og skadelig programvare, det er det samme med disse selskapene som lager mirakelkur mot sykdommer. De lager viruset først, så tror de at de ikke har kur. De begynner med å bruke andre rettsmedisiner, og til slutt når de tror at de har prøvd alt og ingenting fungerer, kommer de ut med en kur. Akkurat som de gjorde med Hodgkin Lymphoma, som nå er veldig herdbar, og de bruker immunterapi som er et antistoff, slik at kroppen kan målrette direkte mot de dårlige kreftformene som vokser raskt og angripe dem med immunsystemet uten å måtte bruke cellegift. Min mening er at på samme måte som det kommer til å gjøre det med dette viruset, og på den måten kan det store apoteket tjene milliarder dollar ut av denne pandemien. Dette er en virksomhet.

Legg att eit svar