Vekttap: hvordan du gjør det, og hvordan du skal lykkes med det

Hvordan du spiser og beveger deg for å miste den ekstra vekten

Måltid Prep

Vi håndterer av og til de ekstra kiloene (med mindre du er heldig av få) og fristelsen til å betale mye penger for kosttilskudd, bli med i alle gruppene, kjøpe alle treningsprogrammene, ansette trenerne, kutt brødet, spis bare epler ….. ingenting slikt vil fungere på lang sikt for de fleste. Hvis vi prøver å komme i form for helse, så er det ikke bare å spise kålsuppe og gjøre 100 timer kardio i uken på den korte listen over ting som vil fungere. Friske kropper trenger ikke sult og strenge livsstilsvalg som får en til å føle seg og se trist ut.

Hvor skal jeg starte

Det første jeg har funnet som starter vekttapet, er å spise det du vil. Ikke all pudding og søppel. Hør på meg. Hvis jeg har lyst på en Doritos-sandwich og en stor godteribar, snakker jeg med meg selv om dette. OK, jeg vil ha litt osteaktig salt og litt kremet sukker. Jeg lager en måte å få smaker og teksturer som min ind ønsker, og har litt av det. Kanskje noe sjokoladeproteinpulver eller fettbomber . Kanskje 5 Doritos og en salatpakning. nøkkelen er å ikke få meg til å føle at jeg savner noe viktig, og jeg kan holde fast ved det lenge, og vekten begynner å falle av.

Vann

Drikk det hele! bare få flaskene du trenger for dagen og drikk dem gjennom dagen. Slutt å være baby og si "Jeg liker ikke vann" uansett, bare drikk det for å være sunt. noen ganger må du gjøre ting som ikke er de største og morsomste, for den beste situasjonen. Det er noen ting du kan gjøre for å krydre vannet ditt, men mange av tingene vil legge til kalorier. Du prøver å redusere kaloriene med mindre det er noe du absolutt ELSKER. Så, så du elsker det? Eller vil du ha den sjokoladen senere? Seriøst, drikk det forbannede vannet.

Fasting

Nå er jeg oppe i lufta for denne. Jeg har gått ned i vekt og holdt det av ved å hoppe over måltider og lage en 16-timers faste regelmessig. Men når noe fungerer, er det noe som noen ganger går ut av hånden. Hvis jeg går ned 10 kilo med 16 timers faste, hva kan jeg gjøre med 3 dager ?? Bare ikke gjør det. Jeg kan ikke se hvordan noen lege vil synes dette er OK for noen. Vær så snill, spør legen din om noe utover 16 timer om dagen. Hvis du gjør en 16 timers faste, kan du drikke vannet ditt !!!! Jeg vet, bare stopp med vannet … men jeg kan ikke gjøre det. Tilbake til det grunnleggende, drikk vannet.

Kosthold

Vær så snill å mate deg selv. Hvordan i all verden skal du ha energi til å flytte eller drivstoff til å bygge hvis du ikke spiser mat. Gi deg sunn, morsom mat. Forsikre deg om at du fyller på riggen din med det den trenger for å være det du vil ha den. Vennligst spis havregryn og frukt, spis egg og kjøtt, spis grønnsaker og ost. Beinene dine trenger noen ting, blodet ditt trenger andre, hjernen din trenger mer. Vennligst spis tingene du trenger. kroppen din vil være mer sannsynlig å forme den måten du trenger når du brenner den godt.

Holde seg aktiv

Tilbake til flytting. FLYTT BUTTEN din! Gjør det du kan hver dag, og legg til litt til. Gå, løp, løft MYE vekter, svett av deg rumpa. Du kan gjøre det, uansett alder eller vekt. Du kan gjøre store ting og med hjelp av et godt mannskap kan du være alt du vil. Ikke glem å komme deg ut. Lekeplasser er en fin måte å bevege seg på og starte følelsen bedre. Drikk alt vannet, spis den gode maten, ha litt vin og kaffe, ikke sulte, beveg rumpa og ha store forhåpninger. Du kan gå ned i vekt. Andre mennesker har gjort det, det kan du også. Det er så enkelt.

5 thoughts on “Vekttap: hvordan du gjør det, og hvordan du skal lykkes med det

 1. Pal Nelsen

  Jeg slet alltid med vekten min gjennom videregående skole og høyskole. Det var da jeg begynte å bli seriøs med å fikse formen min. Jeg bestemte meg for å begynne å handle på Whole Foods og fortsette å trene på det lokale treningsstudioet. I løpet av et år begynte jeg å legge merke til at figuren min forvandlet seg!

 2. Sander Jansen

  Før hadde jeg en BMI på nesten 30. Jeg bestemte meg for å kontrollere hva jeg spiser ved å lage en tidsplan, og avvenne meg gradvis fra maten som gjorde meg usunn. Det var ikke lett, jeg ville ha lyst til å spise mer innimellom, men jeg var i stand til å redusere BMI.

 3. Finn Blix

  Vekttap betyr ikke at du har et sunt problem, det kan bety, og det er de vanligste tilfellene at du bryr deg om kroppen din og er sunn. Ikke misforstå, det er ikke noe problem å ha noen kilo mer , men avhenger av hvor mye mer kilo du har, fordi det kan være dårlig for deg sunt og skade organene dine, som hjertet, bukspyttkjertelen og andre deler av kroppen din også. Det kan være dårlig for deg selv, så av alle grunnene er vekttap veldig viktig for noen mennesker, og det må ha riktig betydning, og det kan ikke være en spøk om det. Det er min mening om vekttap, vi må være forsiktige med det, vi har folk som tar sitt eget liv for mobbing om vekt, det er veldig alvorlig dette emnet.

 4. Borre Arvesen

  Jeg bøtte vektveien spesielt hardt til jeg oppdaget hva som fungerer for meg. I løpet av de siste årene var jeg rask med å hoppe på den siste kjepphest, og ville finne meg i å gi opp innen en uke eller to. En jeg fant en diett- og treningsrutine som var jevn og fungerte bra for meg, og vekten begynte å synke som en gal. Min rutine er så hyggelig, det føles ikke en gang at jeg trener ikke mer, det har bare blitt en livsstil og jeg elsker den nye kroppen min!

 5. Jesper Lindvig

  For noen år siden begynte jeg medafast vektkontroll for å prøve å gå ned i vekt. Jeg måtte spise 5 av måltidene deres om dagen, for det meste soyaproteinmåltider, og en av mine egne. Det var veldig restriktivt. Jeg gikk ned ca 40 kilo, men all soya i måltidene påvirket hvordan skjoldbruskkjertelen fungerer nå.

Legg att eit svar