Alaren og hvordan HIV-stoffet kan være i stand til å endre COVID-19

Brukes klorokin (Alaren) i Norge

Hvordan Kjøpe Chloroquine På Nett

Det er mange titalls land rundt om i verden som lider av Coronavirus-pandemien, og det er ingen vaksine eller behandling for viruset ennå. Dette har forårsaket en massiv opphopning av pasienter som lider av alvorlige symptomer som lungesvikt som krever at de skal settes på respiratorer. Problemet med dette viruset er at det sprer seg raskere enn folk kan behandles og sett på ventilatorer. Til tross for den ganske håpløse utseende situasjonen, fortsetter modige medisinske arbeidere arbeidet med frontlinjene til pandemien, og legene rusler for å finne en levedyktig behandling. En slik mulig behandling som blir vurdert kalles Chloroquine (Alaren). Dette er en pandemi av slike som aldri har blitt sett før. Den nærmeste tiden i moderne historie som kommer nær den nåværende situasjonen med COVID-19 var influensa fra 1918.

Sosial distansering

Da den nåværende situasjonen er uklar med hensyn til sosial distanse og varigheten av innstengningen, leter folk etter ethvert tegn på håp om å holde seg fast. Enhver omtale av en potensiell behandling for COVID-19 har fått folk til å skynde seg å kjøpe butikker av stoffet og lignende produkter. Et par i USA drakk til og med en flaske med rengjøringsmiddel for fisketank fordi den hadde en lignende klingende ingrediens på etiketten. Dette resulterte i ett dødsfall på grunn av at rensetanken til fisken var giftig, så ikke skynder deg og prøv å selv medisinere. Realiteten er at det er veldig lite kjent om Coronavirus, og den første saken ble først rapportert 19. desember 2020. En del av misforståelsen er fra kombinasjonen av Chloroquine og hydroxycholorquine, to separate anti-malaria medisiner med lignende behandlinger.

Wuhan, Kina

Noen leger i Kina som behandlet Coronavirus i byen Wuhan, Kina hvor det oppsto, hadde rapportert om suksess med visse medisiner når de ble brukt mot utbruddet. Klorokin var et av medikamentene som rapporterte positive resultater som fikk flere land til å øke hastigheten på kliniske studier for å avgjøre om stoffet er trygt. I USA ny lovgivning kan COVID-19 pasienter få lov til å prøve eksperimentell medisin som ellers ville ta mange års forsøk å godkjenne. Siden dette viruset er så enestående, har til og med presidenten i USA kommentert hans vilje til å gi pasienter mulighet til å prøve Chloroquine selv om det er potensielt alvorlige bivirkninger fordi alternativet uansett er døden. I disse tilfellene vil folk få lov til å ta eksperimentelle doser medikamenter som tidligere ble brukt til å behandle andre sykdommer, som klorokin.

Er det livsfarlig

Hvis 6% av tilfellene av COVID-19 er kritiske og en stor prosentandel av disse pasientene dør, er sjansen for å tillate en person muligheten til å ta en mer risikabel behandling hvis de uansett vil dø. Coronavirus er en bakteriell infeksjon som angriper sunt vev i lungene. Kroppen prøver deretter å bekjempe viruset som kan føre til at betennelse og flere sunne celler dør. Resultatet er en syklisk prosess som akselererer og blir verre til pasienten ikke lenger er i stand til å puste på egen hånd. På dette tidspunktet blir pasientene satt på respiratorer når de er tilgjengelige. Problemet er at i land som Italia er det mangel på respiratorer som er viktige og holder liv i de mest kritiske COVID-19-pasienter. Det er ingen enkel oppgave å sikre de ganske komplekse maskinene som bokstavelig talt pumper luften inn i en persons lunger for dem. når de ikke lenger er i stand til å fungere på egen hånd.

Hva gjør den

Røntgenbilder av pasienter som har hatt Coronavirus, viser at lungene ser ut som månens overflate med kratre og hull overalt. De langvarige effektene av Coronavirus etterlater store hull i lungene som gjør dem til honningkaker. Med så mange hull i lungene kan andre komplikasjoner oppstå, og pasienten forblir utsatt for luftveissykdom resten av livet. Siden skaden forårsaket av et Coronavirus er permanent, lar arrdannelsen i lungene dem med redusert kapasitet permanent. Målet til legene er å bruke klorokin til å behandle COVID-19 og stanse skaden før permanent skade blir gjort. Dette er et vanskelig prospekt siden viruset er så effektivt til å drepe og infisere mennesker. Snakk med legen din før du tar medisiner eller stoffer, og ikke medisiner deg selv.

5 thoughts on “Alaren og hvordan HIV-stoffet kan være i stand til å endre COVID-19

 1. Kjell Brenden

  Klorokin er en gammel behandling mot malaria som kan brukes som et antiviralt middel mot koronaviruset. Koreanske leger brukte det til noen suksess, og en liten fransk studie viste effektivitet. Det er imidlertid ikke sikkert at det fungerer.

 2. Stein Evensen

  Jeg var skeptisk da jeg ble bedt om å delta i en klinisk studie med Cholorquine, men det viste seg å være ganske effektivt ifølge legen. Klorokin ble opprinnelig designet som et immunsuppressivt middel og anti-parasittbehandling, men det kan ende opp som en grunnleggende faktor for Covid-19-behandlinger overalt.

 3. Leiv Broas

  Jeg tror at hvis det er mulig for Chloroquine å bli brukt til Coronavirus, er det ingen skade i det minste å fortsette å forske på kjemikaliet. Tilsynelatende er det billig og har blitt brukt tidligere til andre sykdommer. Jeg ser ingen skade.

 4. Bjornar Nyland

  Klorokin kan vise tegn på å bekjempe Coronavirus. For ikke alle som er nysgjerrige, ikke bruk dette stoffet uten legens tillatelse. Behandlingen studeres fortsatt, og resultatene er ikke bevist som ennå.

 5. Per Lovig

  Forskningen for Chloroquines effektivitet er i beste fall tvilsom. Et enkelt google-søk viste at et flertall av det vitenskapelige samfunnet er imot forskningen. Også bakgrunnsforskningen på Raoult viste mye bevis for hvorfor jeg burde være skeptisk til funnene hans. Å skyve en medisin mot malaria mot COVID kan vise seg å være dødelig, spesielt med COVIDs kvikksølregenskaper. Hele teorien er meningsløs fra begynnelsen, backtracking fra mangel på faktisk resultat er alt som må sies. Det er ingen bevis for at det forhindrer viruset og ingen måte å bevise at personen ikke fikk viruset på grunn av klorokin. Mangelen på utdanning, fra topp til bunn, er en alvorlig trussel for amerikansk helsevesen.

Legg att eit svar