Er det en sjanse for at klorquin kan være effektiv i behandlingen av Coronavirus?

Klorokin er en medisin mot koronavirus

Klorokin er også kjent som Alaren. Det brukes nå til medisiner hvis noen får Coronivirus (COVID-19) og anses som effektive. Coronavirus er kanskje nytt for oss alle, men det er en hjelpekilde som dette stoffet hvis du har vært utsatt for å fange det. Dette gjennombruddet er en god sending til de som ønsker å overleve sykdommen (med tilhørende lungebetennelse) og har blitt klinisk testet for sikkerhets skyld og effektivitet. Denne sykdommen har beveget seg raskere enn vi ønsker den på noen måte, og det er forskere i det medisinske feltet som prøver å komme på måter å bekjempe den, fordi den kan drepe mennesker. I Kina er dette et medikament som har blitt brukt for mange år siden til kur mot malaria. Hvem ville ha gjettet at det samme medikamentet for å bekjempe mygg ville være like effektivt for å behandle en mye mer alvorlig og nyere sykdom fra år 2020. Kina er tilfeldigvis der sykdommen i Coronavirus også har sitt utspring.

Kjøp Billig Chloroquine

Hva er klorokin

I overskuelig fremtid er dette stoffet som vil være i Retningslinjer for forebygging, diagnose og lungebetennelsesbehandling fra COVID-19 som er utstedt av National Health Commission of the People’s Republic of China. Legemidlet vil bevise hvor effektivt det er forresten det behandler hver pasient individuelt. På omtrent ti sykehus har det pågått pågående studier for stoffet som skal brukes til det siste utbruddet av viruset som er nevnt. Utsiktene til den er gode. Runder av det er blitt vist, og det blir sett på som noe av en positiv ting på denne mørke skyen av Coronavirus-uroen. Det er håp. Ingen skal få panikk, stoffet kommer til å være mest effektivt i forebygging av død hvis du allerede har det. Det ser ut til å være en kur for det meste, spesielt hvis du blir fanget i tid som med de fleste sykdommer. Tidligere deteksjon og pleie er viktigst ved sykdom, men spesielt hva du har lignende tegn med.

Spørsmål du måtte ha

Hva skjer når du tar medisinen mot denne sykdommen? For en ting hvis du har feber vil den falle og lungene vil vise bedring. Din bedring er mye kortere enn om du aldri ville tatt stoffet i det hele tatt. Hos over 100 deltakere som har vært aktivt involvert i de ovennevnte forsøkene, har det aldri vært noen reaksjoner som ble sett å være negative, noe som også er bra. Er det noen andre medisiner som kan bidra til å bekjempe Coronivirus? Ja om to andre medisiner. De er sannsynligvis like effektive, men de er ennå ikke etablert så mye som Alaren (Chloroquine). Og et annet legemiddel som brukes mot HIV er på vei til å bli brukt sammen med forsøk for å forutse effektiviteten også. Det er bra å ha alternativer i tilfelle du ikke kan ta det ene eller det andre stoffet av en eller annen grunn, så vi ikke virkelig kan la noe annet være ute når vi prøver å bli kvitt en sykdom.

I hvilken form er Alaren tatt? Det er en tablettform som skal tas muntlig

Er det bivirkninger vi alle burde vite om? Som med de fleste medisiner er det en mulighet for bivirkninger. Dette er intet unntak. Bivirkningslisten inkluderer ting som kvalme, syn som kan være uskarpe, oppkast, hodepine, diaré og kramper. Dette er de mindre alvorlige bivirkningene. Hvis du har noe som humørsvingninger, bleking av håret, mister håret, hørselstap, hudtilstander, hevelse i ankler og føtter, kronisk sår hals, høy feber, frysninger, blekhet i munnen og leppene, tretthet, sykdom i hodet lever, mørkfarging av huden rundt munnområdet, magesmerter og mer. Det bør være en hel liste gitt fra apoteket ditt, men hvis ikke spør. Og hvis du noen gang skulle oppleve disse bivirkningene, er neste trinn å informere farmasøyten eller legen din i tillegg, slik at de kan overvåke og gjøre justeringer om nødvendig. Jo raskere du handler etter at det er tryggere, da det er mennesker som blir allergiske mot disse stoffene eller har en dårlig reaksjon på dem.

23 thoughts on “Er det en sjanse for at klorquin kan være effektiv i behandlingen av Coronavirus?

 1. Anders Bogh

  Klorokin, også kjent som Alaren, er et medikament designet for å behandle malaria, lupus og revmatoid artritt. Dette stoffet har vært i nyhetene på grunn av en uberettiget kommentar fra vår president om at det kan hjelpe mot koronaviruset. Dette stoffet har eksistert veldig lenge siden 1949 og har vært effektivt til å behandle malaria; men har bare vært kjent for allmennheten på grunn av koronavirusepidemien. Dette stoffet er foreløpig ikke blitt fjernet av FDA som et middel, men det er foreløpig studier for å undersøke om det vil gjøre det. Bare tiden vil vise om dette vil hjelpe eller om det opprettes en vaksine som gjør at Chloroquine-bruk er irrelevant for coronavirus.

 2. Leif Hallum

  Klorokin er et stoff som vanligvis brukes til å behandle malaria som blir undersøkt som en mulig behandling for det nye koronaviruset, Covid 19. President Donald Trump i USA er veldig spent på potensialet i denne behandlingen; Epidemiologer er imidlertid mer skeptiske. Klorokin anses som et essensielt medikament på grunn av dets bruk som malariabehandling og profylakse. Dette stoffet og dets derivater har vist seg å være effektive i akutte tilfeller av koronavirus som SARS. Det har også vært i bruk i mange år, noe som betyr at risikoen for bruk er bedre kjent enn for et nytt legemiddel. Noen studier i Kina har også vist at klorokin har vært effektiv som en behandling av Covid 19, men disse dataene er bare anekdotisk, så storskalaeffekten forblir ukjent.

 3. Thorbjorn Lande

  Dette er den første jeg har hørt om Chloroquine (Alaren) og tror det ville være en god ide å forfølge muligheten for at det kan fungere på coronavirus. Bare i går hadde USAs nyheter sjefen for NIH og snakket om muligheten for en vaksine, som er utrolig rask som angår meg, og at det vil ta minst et år å få den ut av forsøk. Hvis det er et antiviralt middel som tidligere hadde blitt brukt på malaria med suksess, hvorfor skal det ikke prøves på coronavirus? Dette viruset sprer seg i en alarmerende hastighet, og selv om det i det minste delvis kan unngås av fremragende hygiene, vet vi alle at dette ikke alltid er mulig å gjøre. Jeg er for å prøve Alaren, da det har blitt bevist sikkerhet gjennom flere tiår og et vellykket medikament for millioner. Etter å ha lest NIH-utgivelsen datert 2/19 er jeg enda mer tilhenger av å bruke Cholorquine som en behandling for coronavirus uavhengig av produsent og handelsnavn som brukes.

 4. Iver Eliassen

  President Trump som utpeker at Choroquine er en effektiv metode for å behandle Covid-19-viruset er veldig uansvarlig. Medikamentet, mens det er godkjent for andre sykdommer, er ikke godkjent for behandling av Covid-19-viruset. Rapportene om at det er effektive er anekdotiske og fra en veldig liten prøve. Det rapporteres om personer som selv medisinerer med dette stoffet og overdoserer eller dør.

 5. Kristoffer Ericksen

  Klorokin, eller Alaren er forhåpentligvis motgiften mot Corona-viruset. Dette forhåpentligvis hindrer pandemien i å ta mange flere liv. Dette ble brukt til å bekjempe maleria og biola-viruset.

 6. Simon Tande

  Selv om dataene er noe begrenset for øyeblikket, virker behandling av Coronavirus (eller Covid-19) ved bruk av Klorokin lovende basert på flere studier. Hvis jeg skulle bli smittet, ville jeg være interessert i å delta i en slik prøve.

 7. Thorbjørn Naas

  Offentligheten skal ikke ha høye forhåpninger om bruk av klorokin som medisiner mot koronaviruset, i det minste ikke bare ennå. Dette er fordi det nå gjelder å finne ut nøyaktig hvilken doseringsmengde som vil være effektiv og sikker.

 8. Asgeir Mikkelsen

  Jeg tror regjeringen bør jobbe hardt for å få Klorokin i hendene på alle med tanke på den enorme faren for at coronavirus kjører amok her

 9. Jonas Ivars

  Klorokin kan potensielt brukes til å behandle koronavirus, noe som kan bety at dette stoffet vil være etterspurt. Forskere har studert stoffet mot lungebetennelse og hadde noen små påvirkninger. Det er ikke nok bevis på at det å ta dette er en forebyggende løsning, men jeg tror det er et skritt i riktig retning.

 10. Frank Eikeli

  Dette stoffet hjelper angivelig i løpet av få minutter til mage-tarmkanalen, men det er ennå ikke bevist at det helbreder eller behandler dette pandemiviruset. Dette allerede FDA-godkjente stoffet vil ta flere studier og raskt før mer kan brukes til å hjelpe i denne krisen.

 11. Sander Saugstad

  Klorokin (Alaren) blir vist som et flott legemiddel mot koronavirus, men det er grunner til å være mistenksomme overfor. Vi skal ikke gi falskt håp om dette stoffet uten å gå gjennom mange studier og begrensninger. Klorokin er veldig dødelig i lave doser som viser at det kan være dødelig hvis det ikke tas riktig.

 12. Torbjørn Folkestad

  Jeg forstår at selv om klorokin kan være det siste håpet for Corona-viruset, men samtidig er det ikke en påvist kur. Den beste kuren fra det jeg leste er å være klar over kroppslige symptomer og være hjemme. Jeg tror ikke at klorikvin bør sees på som det beste medikamentet på dette tidspunktet, med mindre det inngår i kliniske studier og det er bevist at det er minst suksessrate større enn femti prosent med det. Bivirkninger av stoffet må realiseres.

 13. Anders Espeseth

  Selv om det har vært dødelige tilfeller av mennesker som hadde koronaviruset og har tatt stoffet Klorokin, kan det fortsatt være håp. Dette stoffet, vanligvis brukt til å kurere malaria, kan hjelpe til med å oppdage stoffet som vil kurere flertallet av pasientene som lider av koronaviruset. Jeg velger å tro at dette stoffet kan føre til svaret.

 14. Raymond Berntsen

  Det har vært mye informasjon om Chloroquine, inkludert å bli promotert av presidenten i USA for å hjelpe symptomene på det nye koronaviruset. Jeg mener imidlertid at det er viktig å følge fakta, statistikk og klinisk forskning når jeg bestemmer om en behandling skal brukes. Og foreløpig tror jeg ikke at dette er en effektiv behandling, og at alternativer bør utforskes i stedet.

 15. Ove Muri

  Jeg tar klorokin for å redde livet mitt. Det forhindrer immunforsvaret mitt fra å angripe organene mine på grunn av lupus, og gir en livreddende behandling for meg. Det gir også livreddende behandlinger til de i land som har høy risiko for malaria. Nå gir den livreddende behandlinger for de som er smittet med Coronavirus. Det legger et lite press på meg, siden det nå er vanskeligere å få livreddende medisiner; koronaviruset utøver imidlertid ødeleggelse for den globale befolkningen. Å bruke det som en kortvarig behandlingsplan mens det nye koronaviruset er ute av kontroll er en fantastisk plan for å bidra til å lindre presset koronaviruset utøver vår befolkning.

 16. Jim Lovas

  Klorokin er en farlig, underbygget egenbehandlingsmetode for COVID-19. De som prøver denne metoden, setter seg selv og andre i større fare.

 17. David Nelsen

  Klorokin kan være nyttig for COVID-19. Jeg føler at hvis dette stoffet fungerer, bruk det! Hvorfor ikke jobbe med noe vi har enn å vente på et nytt stoff som kan ta flere måneder å lage. Klorokin, sammen med en Z-pak ser ut til å virke, så hvorfor ikke bruke det?

 18. Fred Helseth

  Det kan ta et år å finne en vaksine mot Covid 19 for å lette og deretter godkjenning fra FDA. I mellomtiden tester noen leger stoffet Klorokin for å se om det hjelper med å redusere symptomene på viruset. Forhåpentligvis vil disse forsøkene bekrefte effekten av dette stoffet, og det vil bli administrert til alle som får viruset.

 19. Jo Istre

  Klorokin ble tidligere brukt til å behandle malaria. Det har blitt antydet at det kan fungere for Coronavirus. Fra det jeg forstår, har det ikke blitt testet på smittede mennesker, men at de kommer til å begynne å teste. Man har trodd at vi kanskje skulle prøve å holde på minnet for å se om de fungerer. Jeg håper at dette er et effektivt medikament mot cornonvirus.

 20. Erlend Hambro

  Det er flere viktige grunner til ikke å anta, uten strenge kliniske studier, at Chloroquine er en behandling for Covid 19. Mandag døde en mann i Arizona på sekstitallet etter selvmedisinering med klorokinfosfat, et stoff som er ment å rense akvarier. Det kan også være mangel på mennesker som trenger det. Artritt- og lupuspasienter har rapportert om kjøringen på apoteklagrene av stoffet etter presidentens kommentarer forrige uke. For mange mennesker med lupus er det ingen alternativer til disse medisinene.

 21. Sveinung Aagard

  vurderer lengdene som dette viruset har spredd, er det bedre enn ingenting å ha noe å i det minste prøve å dempe problemene vi står overfor i dag. Forhåpentligvis vil dette være et godt første forsøk mens en vaksine er laget.

 22. Tore Tanberg

  Klorokin har blitt brukt til å behandle malaria i mange år, og den nylige hydroksyklorokinrestaurering er ofte foreskrevet for pasienter med lupus og leddgikt. Det kan lett foreskrives "off-label" av leger for COVID-19.

 23. Tormod Hovden

  Coronavirus er en alvorlig global pandemi, og gitt de ekstreme tiltakene som blir gjort for å legge ned samfunn, må vi prøve alt som virker lovende. Alternativet er å stenge samfunnet i opptil 18 måneder mens en vaksine utvikles, og det er garantert å skade mye flere mennesker (fra dødsfall av fortvilelse eller enkel mangel på tilgang til ting de trenger) enn koronaviruset ville gjort selv om det fikk lov til å spre seg rampant. Vi må prøve klorokin som en "hurtig gevinst" gitt at vi vet at det er stort sett trygt (brukt mot malaria), tidlige studier har vist NOE løfte (vitenskap er basert på hypotese og testing, noen må knulle testi det på noe poeng !!) og det absolutt kritiske behovet som vi må prøve SOMETHING for å stoppe dette viruset. Hvis det er viktig nok å ødelegge den globale økonomien, potensielt for alltid, og drepe millioner fra fortvilelse, må vi prøve en ny behandling.

Legg att eit svar