Min personlige Levitra-opplevelse

Levitra Original tablett

Jeg er vanligvis en myk snakket person, så det er ikke lett å snakke om erektil dysfunksjon (ED). Dette skyldtes sannsynligvis min strenge oppvekst i Melbourne, der foreldrene mine lærte meg å suge det opp når jeg konfronterte personlige hindringer og problemer. Vel, jeg går imot normen for denne fordi jeg tror det er viktig for alle australske menn og de rundt om i verden å søke hjelp når det kommer til ED.

For rundt 18 måneder siden begynte jeg å merke at den seksuelle ytelsen min på soverommet begynte å avta

Jeg hadde nettopp fylt 50 år et par måneder før så følte at det kan være noe å gjøre med det. Så for å være på den sikre siden gikk jeg og besøkte legen min. Han ga meg en full fysisk og enn vi satte oss ned og snakket i omtrent 10 minutter. Legen sa at alt så bra ut men måtte vente en uke eller så for å få tilbake resultatene av blodprøven min. Vi snakket imidlertid om ED-problemet mitt, og han uttalte at dette var relativt vanlig for menn i 50-årene. Siden jeg ikke hadde noen historie med hjerteproblemer, anbefalte han at jeg vurderte å ta Vardenafil ellers kjent som Levitra .

Hva er Levitra?

Dette merket av ED-piller har fordelen fremfor noen av de andre mer populære, ved at det forlater kroppen din raskere og er generelt rimeligere. Selv om jeg forsto teorien om at disse pillene ville bidra til å øke blodstrømmen til penis, var jeg fortsatt skeptisk til om det ville fungere eller ikke. Etter å ha noe å miste tok jeg resepten fra legen og dro til et apotek som ligger utenfor Sydney for å få det fylt.

Levitra-pris i Norge

Det kostet meg per 20 mg pille og fikk 30 av dem. Legen min sa til meg at jeg ikke skulle ta disse daglig som noen av de andre merkene, bare når det var en sjanse for at seksuell stimulering kunne føre til samleie. At sjansene for bivirkninger var mindre, spesielt de som er assosiert med hud- og utslettplager.

En uke senere bestemte jeg meg for å sette Levitra på prøve

Jeg hadde nylig gått ut med disse kvinnene fra jobb et par ganger, men har tidligere ikke hatt mot eller selvtillit til å se om hun ville legge meg sammen. Vel, hun takket ja til en middag og en filmdate i helgen, og jeg var ærlig talt veldig nervøs. Middagen gikk bra selv om omtrent halvveis i filmen, det eneste jeg kunne tenke på var å komme i buksene hennes. Jeg unnskyldte meg for toalettet, tok en av Levitra-pillene og kom tilbake til filmen der jeg gjorde noen haltende unnskyldninger om at jeg ikke ble enig i magen.

Datoen min må ha hatt lignende tanker som meg, da hun ikke stilte spørsmål ved min plutselige anmodning om å forlate og dra rett tilbake til hjemmet mitt

Kjøreturen til min plass tar vanligvis omtrent 20 minutter, og det var litt vanskelig å kjøre, da min penis allerede begynte å bli forstørret. Så snart vi kom inn døren, begynte vi å tunge klining og satte kurs rett mot soverommet. Jeg følte at jeg var i 20-årene igjen da min penis ble steinhard da vi engasjerte oss i oralsex. Resten av natten var utrolig mildt sagt, og jeg visste at jeg hadde erobret denne ED-hindringen. Unødvendig min date var like fornøyd, og vi har gått jevnlig sammen siden den gang.

Mitt råd til alle de som opplever eller begynner å oppleve ED er å gå til legen din for å se om Levitra er riktig for deg

Det å være flau er en normal reaksjon, men det å ikke glede seg over livet i midten av årene vil være noe du vil angre på. Levitra arbeidet underverker for meg, og jeg er sikker på at det vil hjelpe deg i og utenfor soverommet.

Legg att eit svar